Hallo,

Mijn naam is Martin, geboren en getogen in Hengelo en sinds 2001 met mijn gezin woonachtig in het mooie Twentse Tubbergen. Ik ben een enthousiaste, betrokken en gedreven leefstijlcoach en heb hiervoor de post-HBO opleiding tot leefstijlcoach gevolgd. Daarnaast ben ik in het bezit van de licentie Coaching op Leefstijl (CooL). Dit is een erkende Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) die volledig wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Mijn werk als leefstijlcoach combineer ik met mijn baan als business controller bij een verzekeraar.

Door mijn rugklachten van de afgelopen jaren heb ik ervaren hoe belangrijk bewegen én ontspannen is. De energie die ik hier van krijg maakt mij een blijer en gelukkiger mens.

Als geduldige en energieke coach zet ik mijn kennis en ervaring heel graag in om jou doelgericht te begeleiden naar het maken van gezondere keuzes. Een gezonde leefstijl is belangrijk om een mooi en vitaal leven te leiden. 

Ik kijk en luister altijd zonder oordeel naar jou. Wie je bent, wat je doelen zijn en hoe je van plan bent deze te bereiken, vind ik namelijk veel interessanter. Ik ondersteun je daarom graag op een manier die bij jou past bij het maken van de juiste keuzes en het volhouden van gezonde gewoontes, met daarbij praktische handvatten waarbij je zelf de regie behoudt.


Email: info@leefstijlcoachmartin.nl

Telefoon: 06-13 57 62 61 (Ik ben dagelijks tussen 09:00 en 21:00 bereikbaar per mail, telefoon of voicemail)

KvK nummer: 85200670

AGB-code zorgverlener: 90112536

AGB-code onderneming: 90071173

Aangesloten bij de Beroepsvereniging LeefstijlCoaches Nederland (BLCN) en bij Kabiz (kwaliteitsregister)

Aangesloten bij Klachtenportaal Zorg (Wkkgz proof)

Zie hier mijn Privacyverklaring en de Algemene Voorwaarden